Menu

Statistics

Readers ❀

MOOD

MOOD

Liked Posts

Cre.dits

This blog is dedicated to VLING VLING who always saves me, whenever I ruin everything. XD Thank you bro, I love you.

Blog Archive

Karamella - TaeKook

||





Édes csokoládé és karamella illata táncolta körbe a lakás helyiségeit. Fontos feladata volt; megtalálni a kiszemelt célpontot és kellemesen elbódítva őt lecsalogatni a konyhába, ahol kedvese finomságot készít neki. Megérezve az ínycsiklandozó fuvallatot, Taehyung hasa morogva adta tudtára éhségét, így hát engedve a csábításának feltápászkodott kedvenc foteljéből és éppen olvasott könyvét félretette, hogy fellelje az isteni aromák forrását. Minél közelebb ért a konyhához, az illatok úgy férkőztek minden egyes porcikája közé, ahogy a nyitott ablakon belibbenő szellő felkavarta a gőzpárás levegőt.

Halkan, szinte lábujjhegyen lépkedett egyre közelebb a tűzhelynél serényen tevékenykedő fiúhoz, s alig pár centire állt meg tőle, így teljes rálátása nyílt a széles vállakra, a kavarásba fektetett erő miatt megfeszülő izmokra. Nem tudta magát tovább türtőztetni, gyengéden köré fonta karjait, s szerető ölelésébe vonta. Az olvasztott csokoládé lágysága teljesen beleitta magát a fiú fekete hajába és ruhájába; ennél többet akarva fúrta arcát nyakhajlatába, orrával megcirógatva szuszogott bele, ezzel apró nevetést csiklandozott ki belőle.

– Megkóstolod? – mély, rekedtes hangjának rezgése Taehyung szívét az eddiginél is jobban megdobogtatta. El sem tudta képzelni, hogy hogyan fogja ezt kibírni később, mikor idősebbek lesznek, ha már az elmúlt évek során mit sem változott a másik puszta jelenlétére adott heves reakciója, félő, hogy a szíve egyszer tényleg kiugrik a helyéről. Szavak helyett csak előre hajolt és száját nagyra tátva várta, hogy a másik megetesse, azonban ahelyett, hogy közvetlenül Taehyungnak adta volna a kiskanálnyi falatot, Jungkook cselesen saját maga kapta be gyorsan, játékos vigyor kíséretében.

– Hé! – Taehyung méltatlankodását kifejezve enyhén megütötte barátja karját, s bosszúból belenyúlt a másik edényben gőzölgő karamellába és Jungkook szájára kente a masszát, nem kímélve az arca puha bőrét sem.

Mielőtt bármit is reagálhatott volna, Taehyung ráhajolt az édesebbnél édesebb ajkakra, hogy egyszerre élvezhesse ki két kedvenc ízének mámorítóan finom elegyét; a karamellát és Jungkook eperízű csókját.



_________________________________________________________

Karamellás, O P P Á S, TaeKookos, boldogságos születésnapot kívánok Chingu! 💜


2 megjegyzés

  1. Imádlak. Köszönöm ezt. Köszönöm oppát 💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádollak! Szívesen, Neked bármit! 🥰
      Örülök, hogy megszülettél, immár kereken 24 éve. 💜

      Törlés